Γιατί να επιλέξετε την εταιρεία μας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποια είναι η εταιρία μας

Η εταιρία Electrotherm – Π. Γιανναράκης & ΣΙΑ Ο.Ε. ιδρύθηκε το 1991 από τον Πέτρο Γιανναράκη, με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων και εξιδεικευμένων λύσεων για την εγκατάσταση, συντήρηση, έλεγχο και αυτοματισμό των συστημάτων καύσης πετρελαίου και αερίου, στους τομείς την ναυτιλίας και της βιομηχανίας. Γρήγορα έγινε μια από τις πιο επιτυχημένες και αξιόπιστες εταιρείες για την αντιπροσώπευση, εισαγωγή, εμπορία και την τεχνική υποστήριξη όλων των συστημάτων καύσης.

 

Η Electrotherm έχει την αποκλειστική αντιπροσώπευση των καυστήρων MARINE TYPE της Γερμανικής εταιρίας στην Ελλάδα, παρέχοντας πλήρη τεχνική και εμπορική κάλυψη, με σημαντικό απόθεμα καυστήρων και μεγάλο απόθεμα ανταλλακτικών.

Αντιπροσωπεύουμε, επίσης, την Γερμανική εταιρία , παρέχοντας αξιόπιστες λύσεις αυτοματισμού και ασφάλειας.

Με την πάροδο των χρόνων, η εταιρεία μας κατάφερε να συνεργαστεί με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα τους, και να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες τους,  όπως VOLCANO, MIURA, OSAKA, SUNFLAME, IGEMA, KANGRIM, HYUNDAI, GESTRA, OMRON, HONEYWELL, CLAYTON, SAACKE, HAMWORTHY, ABB, TELEMECANIQUE, SIEMENS, TEAMTEC, ATLAS INCINERATORS, SUNROD, SHNEIDER, BOSCH REXROTH, PR ELECTRONICS, PARKER LUCIFER, ARI ARMATURER, SUNTEC, MEANWELL, DANFOSS, HAGER, WERMA, MERLIN GERIN, CARLO CAVAZZI

Το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας και η εκτεταμένη γνώση και εμπειρία μας στην προμήθεια, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή συστημάτων καύσης και αυτοματισμού, εγγυάται την υψηλότερη ποιότητα των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία χρειαστείτε σχετικά με την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή του καυστηρά σας.

Οι υπηρεσίες και τα έργα μας

Η εταιρία μας πάντα συνεπής στις σημερινές απαιτήσεις και αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία της εξελίσσεται διαρκώς, προκείμενου να προσφέρει σύγχρονες και αξιόπιστες τεχνικά λύσεις που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες του τελικού καταναλωτή.

Όλα αυτά τα χρόνια, με την εγγύηση την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών και προϊόντων, πρωτοστατούμε στον χώρο της ναυτιλίας και της βιομηχανίας. Με ώθηση την ικανοποίηση των πελατών μας, επεκτείνουμε τις δραστηριότητες της εταιρίας μας και αναπτύσσουμε συνεχώς νέες συνεργασίες.

Με γνώμονα πάντα τις τεχνολογικές εξελίξεις, ανανεώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας, έχοντας ως κύριο μέλημά μας την προστασία του περιβάλλοντος. Γι΄αυτό το λόγω κινούμαστε πάντα σύμφωνα με τις διεθνείς οδηγίες και τους κανονισμούς.

Η εταιρία μας αναλαμβάνει

  • Σύνδεση στο δίκτυο του φυσικού αεριού.
  • Μελέτες του χώρου από εξειδικευμένο προσωπικό.
  • Εγκατάσταση από πιστοποιημένους τεχνικούς.
  • Συμβόλαιο για την συντήρηση και επισκευή του εξοπλισμού.
  • Εγκατάσταση και Συντήρηση καυστήρα (πετρελαίου – αεριού).
  • Πρότυπες μεθόδους συντήρησης.
  • Την επίλυση όλων των προβλημάτων αυτόνομης θέρμανσης.
  • Συστήματα ALARM.
  • Την ετήσια αναγόμωση των πυροσβεστήρων σας.
  • Κατασκευή ηλεκτρικών πινάκων αυτοματισμού.

Αντιπροσωπεύουμε και συνεργαζόμαστε με:

Μεγάλες και γνωστές εταιρίες όπως: , , , ,    ,   , ,   ,      ,  ,   ,   , ,   ,  ,  , ,   ,  , ,,     , , ,